انواع پارتیشن بندی در ساختمان :دیوار در ساختمان وظیفه جداسازی و تفکیک فضاهای مختلف را بر عهده دارد. این عملکرد جداسازی به ظاهر امری ساده میباشد اما نقش بسیار مهمی در دکوراسیون داخلی ایفا میکند. در گذشته تمام فضاها به چهار دیواری خلاصه میشد و فعالیت های افراد در فضاهای محدود صورت میگرفت. اما امروزه با خلق ایده های نوین در خصوص طراحی داخلی و توسعه صنعت معماری, میتوان از فضاهای موجود در ساختمان استفاده ی بهینه نمود و آنها را طبق سلیقه ساکنین طراحی کرد.
پارتیشن بندی چیست؟پارتیشن به معنای قسمت بندی و جداسازی ست. با استفاده از پارتیشن بندی میتوان از فضای مورد نظر استفاده بهینه نمود. مثلا فضاهای بزرگ را میتوان به چند قسمت تقسیم بندی کرد و عملکردی متفاوت در هر بخش انجام داد. از پارتیشن بندی در انواع مکان های اداری, مسکونی و غیر مسکونی میتوان استفاده نمود و با تفکیک فضا چندین فضای کاربری طراحی و ایجاد کرد.پارتیشن ها به دو دسته ی ثابت و متحرک دسته بندی میشوند. پارتیشن ثابت بر روی زمین پیچ و مهره و نصب میشود. ارتفاع بعضی از این پارتیشن ها بلند است و به سقف متصل میشود و ارتفاع بعضی دیگر کوتاه میباشد. پارتیشن متحرک یا شناور همانطور که از اسمش پیداست قابل جا به جایی ست و میتوان محل قرارگیری آن را طبق دکوراسیون مورد نظر تغییر داد.
از رایج ترین نوع پارتیشن بندی میتوان به پارتیشن بندی شیشه ای, ام دی اف و پی وی سی اشاره نمود:پارتیشن بندی شیشه ای:این نوع پارتیشن بندی با استفاده از شیشهدر مکان های مختلف قابل اجرا میباشد و دارای مزایای زیر است:پارتیشن های شیشه ای را میتوان به راحتی با یک دستمال مرطوب و شیشه شور تمیز نمود.هزینه ی پارتیشن بندی شیشه ای نسبت به دیوار ثابت بسیار پایین است, زیرا در نصب آن نیازی به اعمال تغییرات ساختاری نیست.این نوع پارتیشن بندی قابلیت عبور نور و تامین روشنایی محیط را دارد. با استفاده از این نوع پارتیشن ها میتوان در هزینه مصرف انرژی الکتریکی در شب صرفه جویی نمود.پارتیشن های شیشه ای دارای تنوع رنگ و جنس میباشند و در انواع شیشه ساده, مات, رنگی و سکوریت, دوجداره و … طراحی میشوند.اگر پارتیشن شیشه ای از نوع شیشه مرغوب و یا دو جداره باشد به عنوان نوعی عایق صوتی عمل میکند و از انتقال سر و صدا به محیط اطراف جلوگیری مینماید.سرعت اجرای پارتیشن بندی شیشه ای بسیار بالاست و نصب آن به راحتی انجام میشود.انعطاف پذیری پارتیشن شیشه ای مهمترین ویژگی این نوع پارتیشن است. این پارتیشن ها را میتوان جا به جا نموده و در جای دیگری نصب کرد.
پارتیشن بندیMDF:در ساخت این نوع پارتیشن بندی از چوب MDF استفاده میشود. ام دی اف جزء فرآورده های چوبی محسوب میشود و به صورت تخته فیبرهایی با روکش های متنوع تولید میشود. از مزایای پارتیشن بندی با جنس MDF میتوان به موارد زیر اشاره نمود.قیمت ام دی اف در مقایسه با چوب طبیعی بسیار پایین تر است.پارتیشن MDF در برابر پوسیدگی, سایش و قارچ از مقاومت بالایی برخوردار میباشد.ام دی اف نوعی عایق صوتی محسوب میشود که از انتقال سر و صدا جلوگیری میکند.چگالی چوب ام دی اف در سراسر آن یکسان میباشد, بنابراین از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار است.
پارتیشن بندیPVC: پی وی سی یا ونیل نوعی پلاستیک سخت است که توسط روان کننده ها انعطاف پذیر میشود. این ماده بسیار سبک بوده و در ساخت پارتیشن برای تفکیک سازی فضا کاربرد دارد. از مزایای PVC میتوان به موارد زیر اشاره نمود:قیمت پی وی سی بسیار مناسب و وزن آن سبک میباشد.مقاومت این ماده در برابر رطوبت بسیار بالاست.نگهداری و نظافت از پارتیشن های PVC آسان است و تنها با یک دستمال مرطوب میتوان آنها را تمیز نمود.پارتیشن های پی وی سی در رنگ های متنوع طراحی میشوند.این نوع پارتیشن عایق صوتی بوده و فضایی آرام برای ساکنین ایجاد میکند.پارتیشن های ساخته شده از جنس پی وی سی مقاومت و استحکام بالایی دارند.
طراحی سایت و اپلیکیشن با آیتیکا
آریا ابزار کیف ابزار آنلاین شما
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
با ما کیفیت را تجربه کنید.
تلفن :
09389303263 WhatsAap
ایمیل:
arikehtd@gmail.com
مدیریت:
آقای مبارکی
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است. آیتیکا